Partners

Dit zijn onze NN-partners

Fondsbeheerders

Banque de Luxembourg Investments
Lees meer
Banque de Luxembourg Investments

BLI - Banque de Luxembourg Investments is de fondsbeheersmaatschappij van Banque de Luxembourg. Wij hebben ruime, bewezen ervaring in het beheer van fondsen in drie grote categorieën, namelijk aandelen, obligaties en gemengd beheer. Het beheersteam van BLI bevindt zich in Luxemburg, ver van de drukte van de grootste financiële centra, en houdt zich uitsluitend bezig met onderzoek naar kwaliteitsbeleggingen uit de hele wereld. Onze beheerders volgen een aantal basisprincipes. Zij kiezen voor actief beheer met bijzondere aandacht voor de risico's en voor onze verantwoordelijkheid op het gebied van milieu, sociaal beleid en governance (ESG). BLI beheert meer dan dertig beleggingsfondsen, voor een totaal beheerd vermogen van 15,43 miljard euro (cijfer van 30 september 2021).

BlackRock
Lees meer
BlackRock

BlackRock wil méér mensen financieel welzijn helpen ervaren. Als fiduciair voor beleggers en als marktleider in financiële technologie bezorgen ze hun klanten oplossingen voor de planning van hun belangrijkste projecten. Op 30 september 2020 beheerde BlackRock ongeveer 7.810 miljard dollar aan activa voor beleggers over de hele wereld.

Carmignac
Lees meer
Carmignac

Carmignac is een Franse onafhankelijke vermogensbeheerder, opgericht in 1989 door Edouard Carmignac en Eric Helderlé. Ze bereiken de beleggingsdoelstellingen op lange termijn van hun cliënten via 4 pijlers: onafhankelijk en bedrijfseigen onderzoek, een kruisbestuiving van ideeën, een op overtuigingen gebaseerde benadering en risicobeheer.

Columbia Threadneedle
Lees meer
Columbia Threadneedle

Miljoenen particuliere, professionele en institutionele beleggers wereldwijd laten het beheer van hun belegging over aan Columbia Threadneedle. Er is hen in totaal 425 miljard euro toevertrouwd (cijfers: 30 september 2020). De maatschappij vervult consistent de financiële behoeften en doelstellingen van hun cliënteel.

DNCA Finance
Lees meer
DNCA Finance

DNCA Finance staat bekend voor zijn beheer op basis van overtuiging. Ervaren specialisten leggen zich toe op een vermogensgericht beheer voor particuliere en institutionele beleggers. Vanuit een streven naar uitmuntendheid en risicobeheersing beheert en creëert DNCA Finance al ruim 20 jaar doelgerichte en beproefde beleggingsstrategieën.

Fidelity International
Lees meer
Fidelity International

Fidelity International biedt instellingen, particulieren en hun adviseurs beleggingsoplossingen en pensioenkennis van wereldklasse. Zo kunnen klanten een betere toekomst creëren voor zichzelf én voor de toekomstige generaties. Klanten helpen om voor hun pensioen te sparen én andere beleggingsdoelstellingen op lange termijn te verwezenlijken is al bijna 50 jaar de kern van hun activiteiten.

Naast hun eigen beleggingsoplossingen biedt Fidelity International toegang tot oplossingen en diensten van derden. Ze begeleiden individuele beleggers en hun adviseurs om eenvoudig en kosteneffectief te beleggen. Ze reiken instellingen zoals pensioenfondsen, banken en verzekeringsmaatschappijen op maat gemaakte beleggingsoplossingen aan en een full service uitbesteding van vermogensbeheer. Werkgevers kunnen bij hen terecht voor pensioenbeheer op de werkplek.

Fidelity International beheert 412 miljard euro aan activa voor meer dan 2,5 miljoen klanten in Azië-Pacific, Europa, het Midden-Oosten en Zuid-Amerika.

Flossbach von Storch Invest
Lees meer
Flossbach von Storch Invest

Flossbach von Storch AG werd in 1998 in Keulen opgericht door Dr. Bert Flossbach en Kurt von Storch. Vandaag leiden ze het bedrijf samen met Dirk von Velsen. De richtlijn? Het identificeren van de fundamentele waarde en de kwaliteitsfocus op lange termijn in een gediversifieerde portefeuille. Met bijzondere aandacht voor de solvabiliteit en flexibiliteit in tijden van marktstress. Meer dan 260 collega's zorgen voor een vermogen van meer dan 56 miljard euro. Flossbach von Storch verdeelt zijn beleggingsfondsen in 10 Europese landen.

Funds For Good
Lees meer
Funds For Good

FUNDS FOR GOOD is een unieke onderneming die gebaseerd is op het model van beredeneerd kapitalisme: FUNDS FOR GOOD IMPACT, dat actief is op het gebied van de financiering en ondersteuning van sociale ondernemers of mensen in precaire situaties, wordt gefinancierd door FUNDS FOR GOOD INVEST, een schepper van duurzame beleggingsfondsen, die de winsten die zij met deze activiteit genereert, teruggeeft. Dit is de keuze van de oprichters van FUNDS FOR GOOD, die geloven dat winst een middel is om een project te verwezenlijken dat veel verder gaat dan de verrijking van de aandeelhouders van de onderneming. Het hele team van FUNDS FOR GOOD geeft betekenis aan zijn activiteiten en aan de beleggingen van zijn klanten... door sociale en lokale impact te creëren.

Invesco
Lees meer
Invesco

Invesco biedt een breed scala aan mogelijkheden in aandelen, obligaties en alternatieve beleggingscategorieën, geleverd door middel van een gevarieerde reeks beleggingsinstrumenten.

Met meer dan 8000 werknemers wereldwijd proberen wij samen met onze klanten te bouwen aan een betere toekomst.

Invesco is diep geworteld in de Nederlandse markt en via ons kantoor in Amsterdam kunnen wij zorgen voor individuele en uitgebreide klantondersteuning.

Het brede aanbod beleggingsproducten is gericht op banken, vermogensbeheerders, onafhankelijke vermogensbeheerders, pensioenfondsen en verzekeringsmaatschappijen in Nederland.

Van net-zero tot nettowinst en alle andere factoren van ESG-beleggen. Voor ons tellen alle cijfers. De cijfers die belangrijk zijn voor u, zijn ook belangrijk voor ons. Beleggen gaat tegenwoordig verder dan alleen financieel rendement. De manier waarop wij waarde begrijpen en toevoegen, verandert dan ook voortdurend. Bij Invesco begeleiden wij u door het ESG-landschap, helpen wij u uw ESG-beleggingsdoelstellingen te behalen en gaan wij de discussies aan die u belangrijk vindt.

ETF's worden steeds belangrijkere producten voor beleggers. Bij Invesco helpt onze geschiedenis op het vlak van innovatie en samenwerking onze klanten in de voorhoede van de ETF-markt te blijven.

Bij Invesco werken wij al decennia aan geavanceerde technieken, ontwikkelen wij innovatieve strategieën en bieden wij inzichtelijke portefeuilleanalyses om onze klanten te helpen tot een beter resultaat te komen.

La Financière de l’Échiquier
Lees meer
La Financière de l’Échiquier

LFDE maakt deel uit van de groep Primonial, de onafhankelijke leider in Frankrijk voor het ontwerp, het beheer en advies op het vlak van beleggingsoplossingen. De maatschappij werd opgericht in 1991 en is één van de grootste door ondernemers opgerichte beheermaatschappijen in Frankrijk. Hun specialisatie? Beleggingen in beursgenoteerde ondernemingen in Europa en wereldwijd.

LFDE vertrouwt op zijn beheerexpertise op basis van overtuigingen en biedt institutionele klanten, distributeurs en particulieren verantwoordelijke producten en oplossingen aan die de waarde van hun beleggingen doen groeien. LFDE beheert zo'n 10 miljard euro, heeft meer dan 130 werknemers en is aanwezig in Duitsland, Spanje, Italië, Zwitserland en de Benelux.

M&G
Lees meer
M&G

M&G, opgericht in 1931, is een van de grootste vermogensbeheerders in Europa met meer dan € 298 miljard aan activa onder beheer (op 30/06/2020). M&G streeft er in de eerste plaats naar de investeringen van zijn klanten te doen groeien door een beheer gebaseerd op overtuiging. De onderneming heeft een sterke expertise in alle activaklassen: aandelen, obligaties, gediversifieerd beheer en vastgoed. M&G opende zijn kantoor in Parijs in september 2007 en is in ruim 10 jaar uitgegroeid tot een van de bevoorrechte partners van vermogensbeheeradviseurs dankzij eenvoudige, transparante en begrijpelijke producten.

NNIP
Lees meer
NNIP

NN Investment Partners is de assetmanager binnen de NN Groep. In België is NNIP een van de grootste op de markt met 33 miljard euro vermogen onder beheer. We focussen vooral op gemengde fondsen (bv. NN L Patrimonial) en duurzame fondsen bestaande uit aandelen, obligaties of een mix van beide.

Het Sales & Marketing team ondersteunt makelaars in hun commerciële tak 23-activiteiten met onder meer video’s, webinars, rapporten op maat en een NNIP Investment Game. Contacteer voor meer info Bart Gielis (NL - gielis@nnip.com) of David Cassalaco (FR - david.cassalaco@nnip.com)

Nordea
Lees meer
Nordea

Nordea Asset Management (NAM, AuM 233 miljard euro*) is onderdeel van Nordea Group, de grootste financiële dienstverlener in het Noorden (AuM 326 miljard euro*). NAM biedt Europese en wereldwijde investeerders toegang tot een groot aanbod aan beleggingsfondsen. Nordea bedient een waaier klanten en verdelers waaronder banken, vermogensbeheerders, financiële adviseurs en verzekeringsmaatschappijen.

Nordea Asset Management heeft vestigingen in Bonn, Brussel, Kopenhagen, Frankfurt, Helsinki, Lissabon, Londen, Luxemburg, Madrid, Milaan, New York, Oslo, Parijs, Santiago de Chile, Singapore, Stockholm, Wenen en Zürich.

Het succes van Nordea? Een duurzame en unieke multiboetiekbenadering: de expertise van gespecialiseerde interne teams in combinatie met exclusieve externe deskundigheid. De oplossingen van NAM omvatten het volledige spectrum beleggingscategorieën: van obligaties en aandelen tot flexibele fondsen uit lokale, Europese, Noord-Amerikaanse, globale en groeimarkten.

*Bron: Nordea Investment Funds, S.A., 30.09.2020

Pictet Asset Management
Lees meer
Pictet Asset Management

Pictet is een gerenommeerde Zwitserse bank opgericht in 1805 in Genève. Pictet is in handen van 7 vennoten-managers. Hun onafhankelijkheid garandeert een langetermijnfocus.

Pictet Asset Management is verantwoordelijk voor het vermogensbeheer van institutionele beleggers en beleggingsfondsen. Onze beleggingsspecialisten werken vanuit 17 vestigingen wereldwijd voor een volledig gamma aan aandelen-, obligatie- en multi-assetstrategieën. Het beheerd vermogen bedraagt 192 miljard euro per eind september 2020.

Pictet Asset Management is pionier en specialist in themafondsen. Deze fondsen beleggen in sterke bedrijven met innovatieve oplossingen voor toekomstige uitdagingen.

Rotschild & Co
Lees meer
Rotschild & Co

De gespecialiseerde vermogensbeheerdivisie van de groep Rothschild & Co biedt vermogensbeheerdiensten op maat aan een brede klantenkring van institutionele beleggers, financiële tussenpersonen en distributeurs. Hun ontwikkeling is gericht op een gamma van open-end fondsen, gecommercialiseerd onder 4 sterke merken: Conviction, Valor, Thematic en 4Change. Het bedrijf is gevestigd in Parijs en heeft filialen in 10 Europese landen. 170 mensen staan in voor een beheer van meer dan 21 miljard euro.

Skagen
Lees meer
Skagen

SKAGEN is een Noorse actieve fondsbeheerder met vele jaren ervaring met internationale beleggers en een sterke expertise op het gebied van aandelenselectie. Wij beperken ons aanbod tot een klein aantal zorgvuldig geselecteerde fondsen van hoge kwaliteit, waarin onze eigen medewerkers beleggen. Ons beleggingsuniversum kent geen grenzen en onze benadering is in de eerste plaats gebaseerd op gezond verstand: wij trachten door de markt ondergewaardeerde aandelen te vinden waarmee wij voor onze klanten meeropbrengsten kunnen genereren, waarbij wij ons laten leiden door onze actieve, waardegerichte beleggingsfilosofie.

Triodos Investment Management
Lees meer
Triodos Investment Management

Triodos Investment Management (TIM) is een wereldwijd erkende investeringsmaatschappij voor positieve verandering via duurzame beleggingen. TIM bestaat uit Triodos Investment Management BV en Triodos Investment & Advisory Services BV, beiden volledig eigendom van Triodos Bank NV. Het geïnvesteerde kapitaal wordt op doordachte wijze ingezet als transitie naar een eerlijker, duurzamer en menselijker wereld.

Federaties

Brocom
Lees meer
Brocom

Brocom is een marketingplatform waar makelaars, makelaarsfederaties en verzekeringsmaatschappijen samenwerken om de makelarij te promoten en te versterken voor een optimale dienstverlening aan de consument.

Het werd opgericht in 1994 en telt 13 partnermaatschappijen en meer dan 2.500 partnermakelaars.

Het logo Je Makelaar, Je beste Verzekering promoot de onafhankelijke professionele makelaar. Brocom zorgt voor optimale bekendheid en zichtbaarheid van dit logo om de business van de verzekeringsmakelaars te doen groeien.

Het platform biedt partnermakelaars interessante marketingtools en -diensten.

BZB-Fedafin
Lees meer
BZB-Fedafin

BZB-Fedafin is de beroepsvereniging van zelfstandige tussenpersonen in bank- en beleggingsdiensten, verzekeringen en kredieten. Met meer dan 2.400 leden is BZB-Fedafin de stem van haar leden in België en Europa, en geeft ze zowel ondersteuning als gepersonaliseerd advies.

Febelfin Academy
Lees meer
Febelfin Academy

Febelfin Academy, uw erkende partner voor financiële opleidingen en trainingen in competentieontwikkeling. U komt bij ons terecht op een opleidingsplek voor financiële professionals die gepassioneerd en bekwaam met hun job omgaan.

Ons DNA
Reken op Febelfin Academy om up-to-date te blijven met de transformaties in de financiële sector. Onze focus is om bij te dragen aan uw professionele ontwikkeling wat ook de groei van uw organisatie ten goede komt. Digitaal leren speelt daarin een grote rol.

Ons aanbod
Van e-learning, klassikale training, een mix van beide tot webinars, krijg van ons opleidingen met een pragmatische en innoverende aanpak. Hiervoor zoeken we continu naar de beste strategische
partnerships met beroepsverenigingen en experten.

Onze accreditaties en erkenningen
Onze accreditaties en erkenningen staan garant voor kwalitatieve en hoogstaande opleidingen en leiden tot erkende certificatie binnen de financiële sector

Febrapel
Lees meer
Febrapel

FEPRABEL est la fédération des courtiers en Assurances et des Intermédiaires financiers de Belgique. Son rôle est donc de représenter et de défendre les intérêts de ces professions. En tant que fédération professionnelle reconnue, FEPRABEL jouit de l’attention et de la reconnaissance des autorités politiques, instances officielles et groupes financiers du secteur. Les contacts qu’elle entretient avec le Ministère des Affaires économiques, l’Autorité des services et marchés financiers (FSMA), la Commission des Assurances et la Commission paritaire 307 sont donc nombreux et importants.

FVF
Lees meer
FVF

FVF vertegenwoordigt de belangen van twee derde van de Vlaamse verzekeringsmakelaars. Wij overleggen niet alleen met verzekeringsmaatschappijen en de overheid, maar reiken onze leden ook allerlei hulpmiddelen aan zodat zij zich kunnen blijven concentreren op hun klantenservice.

Digitale partner

E-GOR
Lees meer
E-GOR

e-GOR is je online "butler for Life" ... dit online software platform initieert en organiseert vlotte samenwerking in Life tussen makelaar, eindklanten, accountants en verzekeraars.

Portima
Lees meer
Portima

Wij zijn de IT-partner van makelaars en maatschappijen. Wij helpen makelaars uitblinken als vertrouwenspersoon voor hun klanten in een digitale wereld.